За рецептата:
Този яйчен пастет с майонеза и чесън и невероятна рязядка и допълнение към ежедневното меню. Можете да го използвате като засилващ апетита дип към любимо основно ястие или като нежен пастет, който да намажете върху препечена филийка за закуска, например. Ароматен, вкусен и засищащ! Вижте колко лесно можете да го приготвите:Към рецептата
Яйчен пастет с майонеза и чесън
Приготвяне
5 мин
Време за готвене
7 мин
Общо време
12 мин
Порции:
Необходими продукти:
4 яйца
100 г трапезна майонеза
1 скилидка чесън
1 щипка млян черен пипер
сол на вкус
Сварете яйцата, охладете ги и ги обелете. Използвайте пасатор или чопър и ги пасирайте заедно с майонезата, скилидката чесън и подправките до получаването на гладък пастет. Сервирайте! Добър апетит!
Необходими продукти:
4 яйца
100 г трапезна майонеза
1 скилидка чесън
1 щипка млян черен пипер
сол на вкус
Сварете яйцата, охладете ги и ги обелете. Използвайте пасатор или чопър и ги пасирайте заедно с майонезата, скилидката чесън и подправките до получаването на гладък пастет. Сервирайте! Добър апетит!
Можете да следите "Кулинарна работилница" и да се наслаждавате на още много рецепти в кулинарните групи във Facebook - Кулинарна работилница и Домашна кухня!
Ако харесвате страницата, станете й последовател оттук:facebook.com/kulinarnarabotilnica/ за още повече интересни рецепти! Ако тази кулинарна идея ви заинтригува, споделете я в своя социален профил, за да я видят повече хора!








Няма коментари:
Публикуване на коментар
Тук можете да коментирате тази публикация: