За десерта:

Към рецептата:
Сладкиш с бисквити, бял шоколад и сладко от боровинки
Приготвяне
Време за готвене
Общо време
Автор: Кулинарна работилница

Необходими продукти:
200 г чаени бисквити
100 г краве масло
150 г бял шоколад
30 г тъмни шоколадови капки
180 г сладко от боровинки
Натрошете чаените бисквити на едри трохи и парченца. Разтопете маслото на умерен огън и внимателно го добавете към бисквитите, като разбърквате, за да се разпредели равномерно. Тук можете да използвате и ръцете си.
На водна баня разтопете начупения на парчета бял шоколад. След като е готов, отстранете от огъня и го смесете с бисквитените трохи. Имайте предвид, че идеята на десерта е да се запази небрежната и ронлива структура на бисквитите, а именно пропорциите на продуктите гарантират това. Щом и белият шоколад е добре разбъркан с бисквитено-маслените трохи, приберете сместа в хладилник за 10 минути, за да стегне, а след изваждане прибавете тъмните шоколадови капки и разбъркайте.

Можете да следите "Кулинарна работилница" и да се наслаждавате на още много рецепти в кулинарната група във Facebook - Кулинарна работилница!
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Тук можете да коментирате тази публикация: