За рецептата:

Към рецептата:
Хайвер от моркови и червено цвекло
Приготвяне
Време за готвене
Общо време
Автор: Кулинарна работилница
Необходими продукти:
2 глави червено цвекло
3-4 моркова
1 стрък пресен чесън
зехтин
сокът от половин лимон
сол
Обелете цвеклото и морковите. Нарежете ги на едри парчета и ги сложете в чопър, включете и чрез няколко пулсации на спиране и включване ги смеляйте така, че да станат на зърна. Прехвърлете в дълбока купа, за още по-богат вкус прибавете предварително наситнения стрък чесън и овкусете със сол, зехтин и сока от лимона. Разбъркайте и сервирайте. Усещането за свежест е гарантирано.
Можете да следите "Кулинарна работилница" и да се наслаждавате на още много рецепти в кулинарната група във Facebook - Кулинарна работилница!
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Тук можете да коментирате тази публикация: