За рецептата:

Към рецептата:
Панирани топени сиренца със сладко от боровинки
Приготвяне
Време за готвене
Общо време
Автор: Кулинарна работилница
Необходими продукти:
140 г топено сирене (8 триъгълни парченца)
1 яйце
щипка сол
брашно за овалване (около 50 г)
олио за пържене
70-80 г сладко с цели боровинки
Извадете сиренцата от кутията и ги сложете във фризер за 10 минути. През това време загрейте мазнина в тиган, колкото да покрие дъното. На всяко парченце топено сирене отстранете опаковката, овалвайте в брашно от всички страни, потопете в предварително разбитото с щипка сол яйце и запържете в сгорещеното олио и от двете страни до златисто.
Сервирайте панираните сиренца топли, като ги поднесете в плато с малки купички или сосиери, в които е сложено сладкото от боровинки.
Можете да следите "Кулинарна работилница" и да се наслаждавате на още много рецепти в кулинарната група във Facebook - Кулинарна работилница!
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Тук можете да коментирате тази публикация: