За някои това може да бъде основно ястие, а за други пленяващо предястие. Уникално вкусните и топящи се в устата пълнени гъби със сирена са предложение, на което малко хора могат да устоят. А да си ги приготвите е повече от лесно!
500 гр. едри печурки
~50 гр. синьо сирене
100-150 гр. топено сирене
100 гр. кашкавал
сусам за поръсване
Избират се едри гъби ,махат се пънчетата им и се пълнят със синьо сирене , топено сирене и настърган кашкавал. Отгоре се поръсва сусам и гъбите се запичат на 150`C до зачервяване на кашкавала.
Автор на рецептата: Рафаела Искрова
Презентация: Ивана Иванова, Кулинарна работилница







Няма коментари:
Публикуване на коментар
Тук можете да коментирате тази публикация: